Ducesse cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 4 Iun 2010 | 4145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2albusuri
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura faina
  • 50 gr alune sau nuci macinate
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ducesse cu ciocolata:

Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron
Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat.
Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor.
Spritezi din compozitie forme ca bezelele pe o tava tapetata cu hartie pt copt.
Incalzesti cuptorul la 120grade,
Le coci 20 min(mai mult sa se usuce decat sa se coaca)

Le lasi la racit si topesti ciocolata cu lapte cu putin unt. O lasi sa se racoreasca,pui cu lingurita cate putin intre 2 bezele si lipesti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ducesse cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

05.06.2010, 11:26

hai mah, c-am glumit . iti fac. oricum am facut doua zile la rand, copiilor le plac mult

Rocsi 1

05.06.2010, 18:11

si chiar de nu ai glumit tot te pun sa imi facinu scapi asa usor

mena29 1

05.06.2010, 22:35

Vreau si eu vreo doua-trei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Raffaello