Dulceață de căpșuni

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg căpșuni
  • 500 g zahar
  • frunze de menta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de căpșuni:

Căpșunile spălate se pun Intr-un vas, se adauga zaharul, frunzele de menta si se lasă câteva ore la rece, apoi se pun la fiert, la foc moderat. Amestecam continuu și din momentul fierberii o mai lași circa 10 minute sau pana când se leagă. Punem dulceața în borcane sterilizate, infiletam capacele și întoarcem borcanele cu gura în jos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

29.06.2015, 20:41

BUNA

Rocsi 1

29.06.2015, 22:02

Aromata si buna!

Catalina L 1

30.06.2015, 07:59

preferata mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni