Dulceata de piersici

de Lau in Dulceata / Gem, 11 Iul 2011 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul se pun la foc mic, iar cand siropul se leaga se adauga piersicile spalate si taiate felii(cine doreste le poate curata si de pielita)

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand dulceata se leaga. Cand este aproape gata se adauga zeama de lamaie

Se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune in borcane

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese galbene