Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 7361 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

27.04.2011, 10:39

Miha 1

27.04.2011, 10:43

Tre sa fie bun!

Eu smantana aia o folosesc la prajituri. Dar in ultima vreme n-am mai gasit.

Corinuta 1

27.04.2011, 10:44

Rocsi 1

27.04.2011, 10:50

Panacris 1

27.04.2011, 11:02

Multumesc. La Plus, gasesti aceea smantana!!!

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:16

ce bine mai arata!!!cred ca as vrea si eu putin,numai putin

Panacris 1

27.04.2011, 11:52

Spor la treaba!

Lau 1

27.04.2011, 14:26

bunnn

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:39

Cris2711 1

27.04.2011, 17:28

mirela0911 1

27.04.2011, 20:57

Buna

elena1988 1

28.04.2011, 22:34

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu orez si masline