Farfalle cu ricotta si pancetta

de ANCA in Farfalle, 11 Noi 2012 | 4079 vizualizari

 

O reteta rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • farfalle 250 g
  • pancetta / bacon 150 g
  • o cutie ricotta
  • usturoi, dupa gust
  • o mana de mazare
  • 200 g smantana grasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ricotta si pancetta:

Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte.
In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. 

Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute.

Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. 

Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ricotta si pancetta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ciuperci