Fasole "batuta"

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare.

Dupa ce a fiert bine bobul de fasole, o scurg de zeama, scot legumele si o pisez bine. Pun ulei cate putin, amestecand. Adaug usturoiul pisat, amestec si este gata.

Se poate servi simpla sau cu ceapa prajita in putin ulei cu pasta de tomate.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:36

e buuuuuunaaaa tare

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:45

e super buna

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:33

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole Batuta sau Frecata (Reteta Video)