Fasole batuta

de ella 87 in Mancaruri de post, 18 Mar 2013 | 4224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fasole
  • 1ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • morcov
  • pastarnac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Punem fasolea sa stea in apa pt vreo 2/3 ore. Taiem ceapa si o calim cu o lingura bulion o dam deoparte. Punem fasolea la fiert dupa primul clocot o scurgem de apa si punem alta apa, in aceasta apa punem si un morcov si jumatate de pastarnac.

Dupa ce fasolea a fiert, o pasam, adaugam sare,piper,cimbru,ulei, lingura de mustar si o amestecam pana devine cremoasa. Ceapa calita si usturoiul zdobit le punem peste fasole si  amestecam. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]