Fasole batuta

de ana in Mancaruri de post, 3 Iun 2010 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2  cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • 200 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina.

Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama ,dam deoparte morcovul si telina si pasam,in functie de necesitate adaugam zeama.

Cand se mai raceste putin adaugam uleiul,otetul si 1 ceapa tocata fin.Punem sare dupa gust.

Intr-o cratita calim 1 ceapa in  3-4 linguri de ulei pana devine aurie ,apoi adaugam bulionul si il clocotim putin.

Punem fasolea intr-un bol si o acoperim cu sos.O dam la rece pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:08

ana ce idea buna ca uite chiar mi-a ramas niste fasole si sa vezi ce o bat eu acum! imi place cum ai prezentat-o! sa cu mot, fandosita!

ana 1

06.06.2010, 12:23

Mariana ,multumesc frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu salata de varza murata