Pastai scazute cu usturoi

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 29 Iun 2011 | 13477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fideluta
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa
  • ½ ardei galben
  • 50 ml suc de rosii/bulion
  • Marar
  • Sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi:

Fasolea se curata de capete si se rupe pe jumatate. Se spala cu apa rece. Intr-o oala se pune apa cu sare si cand da in clocot se pune fasolea rupta si se fierbe 10 minute,se opreste focul si se acopera oala cu un capac; se lasa 10 minute,apoi se scurge de apa.

Ceapa,ardeiul si usturoiul se se toaca marunt si se pun intr-o cratita sau o tigaie mai inalta si se calesc in ulei incins. Cand ceapa se inmoaie se adauga fasolea scursa,se amesteca si se condimenteaza.

Se toarna apa cat sa acopere totul,se acopera cu un capac si se fierbe inabusit aprox 30 minute sau pana se inmoaie fasolea. Inainte cu 5-7 minute de a oprii focul se adauga sucul de rosii/rosii decojite pisate si se mai da intr-un clocot.

Se opreste focul si se aseoneaza cu marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazuta