Fasole batuta cu maioneza

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 13361 vizualizari

 

In general fasolea batuta se mananca cu o prajeala de ceapa si sos de rosii si cu usturoi .....mie imi place fara prajeala si fara usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 700g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 6 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu maioneza:

Fierbem fasolea timp de aproape doua ore...sau cat este nevoie.Punem la scurs si lasam sa se raceasca.

Cand s-a racit fasolea o dam prin robot.Curatam si ceapa si o tocam marunt (puteti sa o dati prin robot).

Punem intr-un bol ceapa tocata,fasolea,sare,piper,maioneza si mestecam.

Serviti pe paine.Pofta mare.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si fasole din conserva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Anett 1

04.05.2013, 09:16

foarte bun!

CookieMonster 1

04.05.2013, 09:34

Alina26 1

04.05.2013, 11:19

multumesc!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata(batuta)