Fasole fandosita cu muraturi pane

de costi7hector in Mancaruri de legume, 6 Ian 2019 | 2205 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe,
  • cca 500 g muraturi (castraveti, conopida, ceapa, fasole verde, gogonele, pepenasi),
  • rondele de orez expandat
  • cca 500 g scaricica afumata,
  • 3 oua,
  • 150 g pesmet,
  • 100 g faina,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare,
  • piure de sfecla
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole fandosita cu muraturi pane:

Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se scurge apa si se blendeaza cu putin ulei, cei doi catei de usturoi si sare dupa gust.O parte din fasole o blendam si cu putina sfecla.Apoi urmeaza surpriza: se taie muraturile felii sau cuburi mai mari, se tavalesc prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pune cu posh-ul fasole pe fiecare rondea de orez.

Se serveste cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole fandosita cu muraturi pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane