Fasole frecata

de mimmi in Mancaruri de legume, 30 Oct 2011 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe alba
  • sare,piper
  • menta uscata
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • boia
  • ulei
  • carnat prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se aleg boabele sanatoase de fasole,se spala si se lasa de seara pana a doua zi in apa rece(sa se umfle). Se pun la fiert in apa cu menta uscata si se lasa sa dea cateva clocote,dupa care boabele se strecoara si se pun in alta apa calda la fiert. Se adauga sare si  piper si se lasa la fiert pana boabele se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin . Pasam fasolea in robot sau blender si o subtiem cu zeama in care a fiert pentru a obtine consistenta dorita. Taiem usturoiul feliute si ceapa julien si se calesc in ulei,la final adaugam putina boia pt culoare. Servim fasolea frecata cu carnat prajit,ceapa calita si muratura.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alinutzika 1

30.10.2011, 21:08

f buna

Lau 1

30.10.2011, 21:18

bun

mihaelar63 1

24.11.2011, 23:16

Arata foarte bine
Strachina seamana cu a mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]