Fasole frecata

de mimmi in Mancaruri de legume, 30 Oct 2011 | 5202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe alba
  • sare,piper
  • menta uscata
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • boia
  • ulei
  • carnat prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se aleg boabele sanatoase de fasole,se spala si se lasa de seara pana a doua zi in apa rece(sa se umfle). Se pun la fiert in apa cu menta uscata si se lasa sa dea cateva clocote,dupa care boabele se strecoara si se pun in alta apa calda la fiert. Se adauga sare si  piper si se lasa la fiert pana boabele se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin . Pasam fasolea in robot sau blender si o subtiem cu zeama in care a fiert pentru a obtine consistenta dorita. Taiem usturoiul feliute si ceapa julien si se calesc in ulei,la final adaugam putina boia pt culoare. Servim fasolea frecata cu carnat prajit,ceapa calita si muratura.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu inele de ceapa si cabanos