Fasole galbena cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 7093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2praz,
  • 1cartof,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 500 gr piept de pui dezosat,
  • 1borcan de fasole galbena,
  • sare,piper,
  • usturoi,
  • 2 lingurite boia,
  • 50 ml bulion,
  • marar, patrunjel,
  • verdeturi italiene,
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui:

Prazul il tai marunt.

Cureti morcovul si il tai cubulete.

Ardeiul il taiem cubulete.

Carnea o taiem bucati mai mici.

Curatam si cartoful si il taiem cubulete.

Intr-o oala punem legumele si carnea cu putin ulei si lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Condimentam cu sare,piper,verdeturi italiene dupa gust.Completam cu apa,cat sa acopere compozitia.Cand incepe sa fiarba,punem rosiile decojite,taiate marunt si fasolea si lasam sa fiarba 15minute.Punem bulionul si boiaua,mai condimentam daca este cazul si mai lasam pana au fiert bine carnea si fasolea.Spre sfarsit adaugam usturoi tocat dupa gust.

Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

28.02.2011, 20:42

nadina73 1

06.03.2011, 22:04

Pup Elutza ,eram doar in trecere

Ubulika 1

24.06.2011, 18:06

imi placeeeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]