Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 12151 vizualizari

 

Cum eu doream o mancare usoara, iar sotul ceva cu carne, am gatit acest fel, care s-a dovedit a fi un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. inimi si pipote de pasare
  • 50 ml. sos de soia
  • o capatana de usturoi

Cartofi natur :

  • 1,5 kg. cartofi
  • 80 g. unt
  • patrunjel verde
  • delikat legume


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara:

  Pipotele si inimile se curata de  sange si pielite , apoi se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierte se scot, se stropesc cu sos de soia  ( 50 ml. )  se adauga usturoi feliat  , apoi se rumenesc  pe gril  de Teflon ( fara ulei). Cand sunt rumenite inimile, se innabusa totul cu o ceasca cu apa  fierbinte si se mai lasa 5 minute pe gril.Se asezoneaza pe farfurie cu  cartofi natur  (  cartofii taiati bucati se fierb , se scurg de apa  si se presara  cu  putin delikat sau sare ,  patrunjel verde  si bucatele de unt  ) .

 Salata de vara:       http://www.bucataras.ro/retete/7027/salata-de-vara-cu-detoate.html

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]