Fasole păstăi cu bulion

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 8 Apr 2015 | 5031 vizualizari

 

Proaspăt preparată, pozată si prezentată să nu aibă timp sa se răcească. .....

 

INGREDIENTE

  • o legătură ceapă
  • 2 pungi fasole pastai congelate
  • o lingură de bulion
  • sare
  • făină de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole păstăi cu bulion:

Ceapa o curățăm,  spălăm si o tăiem mărunt după care o punem la  înăbușit cu un pic de ulei si 200ml apă.

Păstăile le lăsăm la dezghețat la temperatura camerei,  după care le adaugăm peste ceapa înăbușită  si completam cu apă cat să le cuprindă,  amestecând din când în când. 

Lăsăm sa fiarbă la foc mic până începe sa scadă din apă, după care adaugăm bulionul, busuiocul si sare după gust. Merge si piper dar cum i-am dat si fetiței mele am preferat deocamdată sa nu adaug. Se mai lasă pe foc cam 15 minute si se da deoparte.

Separat am făcut o mămăliguță  nu foarte mare pe care am servit-o cu aceste păstăi. 

Poftă Bună! 

 

TIPS-URI

1

La acest fel de mâncare merge foarte bine si usturoi, dar cum am probleme cu bila, evit al mânca pentru că îmi face rău.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole păstăi cu bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Carmen_g 1

09.04.2015, 20:12

Ce bunatate ai facut!

iry-gabriela 1

10.04.2015, 00:00

Tarasmariana

iry-gabriela 1

10.04.2015, 00:01

Carmen

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]