Felii cu somon afumat si broccoli

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 4521 vizualizari

 

O gustare -aperitiv rapid de preparat care sta bine langa un pahar de vin rece daca-ti sosesc musafiri :d

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de foietaj
  • 200 g broccoli congelat
  • 150 g somon afumat
  • ketchup picant
  • mujdei de usturoi verde
  • sare
  • ulei masline
  • codite de ceapa verde
  • marar verde -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii cu somon afumat si broccoli:

  1. Decongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli.
  2. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele  in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba prea mult culoarea ].
  3. Intindeti foaia de foietaj si o portionati dreptunghiular  de marimea unei palme mici. Marcinile se ruleza usor.
  4.  Ungeti unele felii cu ketchup, altele cu mujdei.
  5. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Deasupra distribuiti buchetele de broccoli si somon afumat.
  7. Feliile se pulverizeaza fin cu ulei [ eu am avut un spray cu ulei de masline].
  8. Se da tava la cuptorul preincalzit pana foietajul incepe sa se rumeneasca.
  9. Decorati cu ceapa verde sau marar tocat.
  10. Se servesc atat calde cat si reci  insotite de legume  sau dupa preferinta de un pahar de vin.

TIPS-URI

1

Legumele nu-si schimba mult culoare daca sunt fierte fara capac . Este mai simplu decat metoda cu scosul in apa cu gheata >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu somon afumat si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri Caprese