Fenicul in sos de gorgonzola

de ANNA_46 in Paste, 7 Noi 2012 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. fenicul
  • branza gorgonzola 200sau250gr.
  • 200ml.frisca lichida sau lapte
  • putin ulei de masline
  • paste(de care dorim)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul in sos de gorgonzola:

Spalam bine feniculii, indepartam tulpina(se pot si lasa), le feliem sau increstam (cum dorim). Le asezam intr-un vas termorezistent sau tavita.

Pisam branzica bine , amestecam cu frisca lichida sau lapte, adaugam putin ulei si turnam  peste.

Introducem la cuptor pana sunt bine patrunse. La mine a durat destul de mult.

Intr-un vas cu capac sau cu folie de aluminiu deasupra se fac mai repede, dar vor arata ca  si fierte. Cand sunt gata , le servim cu paste.

Va doresc : Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul in sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

25.04.2014, 16:19

Azi probez și eu E prima oară

mihaelar63 1

21.09.2018, 13:35

Inca nu am incercat feniculul . Suna interesant !!! Sparanghelul de exemplu m-a dezamagit

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]