Fenicul in sos de rosii

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 22 Ian 2013 | 4868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc fenicul
  • 200 gr bulion rosii
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul in sos de rosii:

Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul.

Potrivim de sare si piper.

Lasam la foc mic pina ce sosul scade .

La urma presaram patrunjel tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de branza cu sos de rosii