Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 16013 vizualizari

 

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri miere 
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • 1 ceapa rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca [ liba maj ] prajit:

  1. am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere .
  2. se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant .
  3. in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant .
  4. se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare.
  5. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .

TIPS-URI

1

nu prajiti in mult ulei , ficatul de gasca este gras si oricum mai lasa grasime .

2

serviti fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca [ liba maj ] prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de rata in crusta crocanta