Ficat de porc prajit

de Bunica in Ficat, 13 Ian 2014 | 5571 vizualizari

 

Aveam o bucata de ficat in congelator si m-am decis sa o pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. ficat de porc
  • 200 ml. lapte
  • 3 linguri ulei de palmier pentru prajit
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul se tine in apa 20-30 minute pentru a iesi sangele din el.

Se pune intr-un castron si se toarna 200 ml. lapte lasandu-se jumatate de ora.

Dupa ce a stat in lapte,se taie bucati,se da prin faina si se prajeste intr-o tigaie in care ai incins uleiul.Se intoarce pe ambele parti,avand grija sa nu se arda.

Bucatile de ficat se scot pe servetele absorbante,pentru a se scurge surplusul de grasime si se sareaza dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu usturoi.

TIPS-URI

1

Se tine in lapte pentru a nu se intari la prajit.Pont de la Motan,pentru care ii multumesc.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

13.01.2014, 19:47

bun bun

Rocsi 1

13.01.2014, 19:50

Ficatul de porc este preferatul prietenului meu

rena 1

13.01.2014, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc fragezit in lapte