Ficat de rata in crusta crocanta

de Julie in Ficat, 28 Mai 2010 | 6993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cu ficat de rata
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de rata in crusta crocanta:

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Servim preparatul cald ,alaturi de  acrituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de rata in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]