Ficatei de pui cu sos de rosii

de Oana in Ficat, 6 Dec 2013 | 17614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o mana de rosii uscate
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii se curata si se spala bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca, se pune ceapa taiata solzisori si se lasa putin la inmuiat. Se adauga rosiile uscate taiate cubulete, apoi ficateii de pui. Se stropesc cu vinul rosu si se lasa sa fiarba inabusit, intorcand ficateii pe ambele parti. La final se adauga sare, piper, rozmarin uscat si sucul de rosii. Se lasa sa mai fiarba 5 minute si se adauga usturoiul taiat rondele fine. Se presara cu marar proaspat tocat marunt si se servesc calzi cu mamaliguta, orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]