Ficatei de pui cu sos de rosii

de Oana in Ficat, 6 Dec 2013 | 17573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o mana de rosii uscate
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii se curata si se spala bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca, se pune ceapa taiata solzisori si se lasa putin la inmuiat. Se adauga rosiile uscate taiate cubulete, apoi ficateii de pui. Se stropesc cu vinul rosu si se lasa sa fiarba inabusit, intorcand ficateii pe ambele parti. La final se adauga sare, piper, rozmarin uscat si sucul de rosii. Se lasa sa mai fiarba 5 minute si se adauga usturoiul taiat rondele fine. Se presara cu marar proaspat tocat marunt si se servesc calzi cu mamaliguta, orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]