Ficatei de pui cu sos

de Miha in Ficat, 20 Aug 2009 | 12774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 lingura pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml suc de rosii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos:

Ficateii ii prajim in ulei de masline,fara sare.Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie.

Se prepara un sos din uleiul in care s-au prajit ficateii si in care se adauga zeama de lamaie,pesmetul,sucul de rosii,usturoiul si ceapa tocate marunt.Se amesteca pe foc pana se leaga.

Se adauga si ficateii,se mai lasa putin pe foc.

Se servesc cu mamaligura si presarati cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (4)

Miha 1

11.10.2010, 17:12

Asa e, is foarte buni.

ancutaCH 1

17.05.2012, 15:01

au iesit super! ...pt prima data cand nu mi s-au prins de tigaie...dar ... am scapat cam multa lamaie (1/2 zeama de lamaie)...si era un pic acru sosul asa ca am dres cu un pic de zahar si a fost taman pe placul puiului meu!

Miha 1

17.05.2012, 17:21

Sa va fie de bine masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei inabusiti, cu ceapa si rosii