Ficatei de pui cu vin si usturoi

de Panacris in Ficat, 25 Mar 2012 | 11687 vizualizari

 

Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui 600 g.
  • usturoi 4 catei
  • vin alb demisec 250 ml.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu vin si usturoi:

Ficateii se spala se curata si se pun la prajit in putin ulei de masline! Dupa ce s/au rumenit se sting cu vin si se  mai lasa acoperit, la foc mic cca. 5 minute. La final se adauga usturoiul tocat si stinge focul, lasandu/se acoperit cca. 5  minute. Se serveste  cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]