Ficatei imbatati cu vin

de Miha in Ficat, 12 Iul 2009 | 4620 vizualizari

 

Bun e vinul ghiurghiuliu...:)) Hac!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbatati cu vin:

Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent.

Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului.

La fel procedam si cu rosia si usturoiul.

Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul.

Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbatati cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

12.07.2009, 21:34

Acu sper sa nu fii in chef prea mare si sa vrei fo damigeana.

Oana 1

13.07.2009, 11:25

Ce bine arata ficateii turmentati

ANCA 1

21.07.2009, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat si piept de pasare