Ficatei pane cu piure si sos rosu

de epurasha2bb in Ficat, 5 Mar 2010 | 9404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 6 ficatei de pasare proaspeti,
  • 2 cartofi,
  • 50 g cascaval,
  • 1 cana de lapte,
  • 1 cutie rosii in bulion,
  • 2 linguri de vin,
  • 1 nuca de unt,
  • sare,
  • piper,
  • ceapa verde -2 fire.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane cu piure si sos rosu:

Se tin ficateii de pui in lapte intr-o farfurie adanca cat sa dea peste ei laptele cam o ora.Apoi se scurga bine si se zdrobesc cu degetele sau cu furculita, se amesteca cu cascavalul ras marunt, cu sare si piper iar apoi se dau prin faina amestecata cu ou si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc.

Apoi se servesc cu piure de cartofi facut din cartofi fierti si pasati cu lapte, unt, sare si piper.Sosul rosu se prepara din rosii in bulion cu ceapa si morcov, calite si stinse cu putin vin.Se decoreaza cu putina ceapa verde.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu piure si sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

antzuka 1

06.03.2010, 16:39

n-am mai mancat, m-am facut curioas..mmm

epurasha2bb 1

07.03.2010, 20:52

mersi fluturas!incearca cu incredere!

epurasha2bb 1

07.03.2010, 20:54

antzuka nici eu nu mai mancasem pana sa-i fac dar de acum o sa mai mananc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]