Ficatei cu ceapa si usturoi

de Alexandru29 in Ficat, 18 Apr 2013 | 37341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ficat de porc
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 3 crengute pantrujel
  • 150 ml. vin alb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ceapa si usturoi:

Prima data taiem usturoiul rondele si il punem intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei de masline, taiem si 2 cepe julien si le adaugam peste usturoi, adaugam putina sare si piper le calim vreo 3 minute pana prind o culoare aurie. 

Dupa ce s-a calit ceapa si usturoiul adaugam ficatul, boiaua dulce si iute. Invartim un pic si adaugam si rozmarinul si se lasa pe foc 10 minute, dupa care adaugam si vinul invartim si mai lasam pe foc 15 minute. Dpa ce s-a terminat punem pe farfurie si presaram pantrujelul verde tocat marunt. 

Sse poate servi cu mamaliguta calda.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat fragezit in lapte, la tigaie