Fidea cu carne

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 12624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de porc (se poate folosi piept de pui)
  • fideluta 
  • ardei capia
  • ardei iute
  • usturoi
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fidea cu carne:

Taiem ceapa, usturoiul, ardeiul, ciupercutele. Puiul se taie fasii de 2, 3 cm pentru a putea fi prajite rapid. Atentie la ardeiul iute. Gustati-l inainte, si daca e prea iute, indepartati semintele din el.

Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie. Se adauga si se prajesc la foc iute bucatelele de carne pana acestea se rumenesc pe ambele parti. Se adauga ardeiul capia si cel iute precum si ciupercile. Ciupercile le puteti taia, sau lasa intregi.

Separat se fierbe fideluta. Cand este gata scoateti fideaua si o puneti sub jet de apa rece, pentru a nu fi lipicioasa.


Cand legumele din tigaie sunt patrunse se adauga fideaua in tigaie si se amesteca timp de 15-30 secunde. Se pune putina sare, piper, curry.



Daca ti-a placut reteta noastra "Fidea cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor cu legume