File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere

de Bya Ralu in Pangasius, 22 Noi 2013 | 6735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de file pangasius
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 6-8 bucati de masline negre
  • 1 lingurita de capere in otet
  • 30 ml whisky
  • sare,piper,ghimbir,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere:

Feliile de pangasius se clatesc sub apa rece,se taie in trei daca sunt mari daca nu doar in doua.

Se pun pe un servet de hartie sa se absoarba apa.

Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei de masline,ceapa si morcovii taiate rondele,se condimenteaza cu busuioc si piper.

Se stinge cu whisky,se pun bucatile de pangasius,se pune sare si ghimbir si usturoiul pisat.

Se intorc pe ambele parti,se pune cutia de rosii cuburi,maslinele si caperele scurse de zeama.

Se lasa la foc mic,pana scade putin sosul format.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servii cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu sos picant