File de porc cu sos de ceapa

de Criss in Porc, 27 Ian 2012 | 5294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne de porc taiata felii mai mici
  • -4 cepe
  • -2 bucati usturoi
  • -2 linguri pasta de arde
  • i -sare (daca mai e cazul, pasta de ardei fiind foarte sarata)
  • -piper
  • -cimbru
  • -ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu sos de ceapa:

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei. Feliile de carne le prajim putin in tigaia de teflon, fara ulei, atat cat sa-si schimbe culoarea, apoi le adaigam peste ceapa. Adaugam o cana de apa, pasta de ardei , punem capacul si lasam sa fiarba pana incepe sa se inmoaie carnea. Condimentan cu sare, piper, cimbru, adaugam si usturoiul zdrobit si mai lasam sa fiarba  pana scade apa . Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

27.01.2012, 13:45

gustoasa mmmm

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:37

bun rau

jolygina 1

29.01.2012, 12:11

gustos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai