Foietaj cu ciocolata amaruie

de Valclaudia in Dulciuri, 24 Iul 2016 | 4202 vizualizari

 

un desert rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj din comert
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ciocolata amaruie:

Aluatul foietaj se dezgheata complet.

Se scoate din folia in care este impachetat, se intinde pe masa de lucru, se taie cu ajutorul unui pinten in 30 patratele.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Impartim ciocolata bucati, apoi fiecare bucatica o taiem in jumatate.

Asezam cate o bucatica de ciocolata pe fiecare patratica de aluat, apoi rulam strans ca la cornulete.

Oricum in timpul coptului, aluatul foietaj se umfla si nu-si vor pastra aceasta forma.

Dam tava la cuptor pentru 30minute.

Scoatem foietajul copt pe un platou, pudram cu zahar si lasam la racit inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

25.07.2016, 23:15

Super!

miki_a 1

26.07.2016, 10:14

Un desert foarte nimerit pentru mineeeee!

RuxyRux 1

31.07.2016, 22:49

Perfect...gand drag scumpa Val!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine