Foietaj cu dulceata si nuca

de delia64 in Prajituri, 5 Mar 2014 | 6021 vizualizari

 

Cand vreau sa fac ceva dulce si rapid apelez la foietajul congelat .
Este acel ceva dulce si bun .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj din comert .
  • dulceata de prune .
  • samburi de nuca
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata si nuca:

Lasam foietajul la temperatura camerei pana se dezgheata .

Cu un cutit incalzit in apa fierbinte taiem patrate   foietajul  de marimea dorita .

Amestecam dulceata de prune cu samburi de nuca .

Punem pe fiecare patratel  o lingurita de dulceata  si impaturim .

Asezam prajiturelele intr-o tava si introducem in cuptorul incalzit la temperatura de 180 grade  C .

Cand sunt bine rumenite prajiturelele le scoatem din cuptor , le lasam putin la racit si le pudram cu zahar pudra . 

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pote folosi rahat pentru umplutura .

2

Este bun foietajul si cu umplutura de nuca macinata si dulceata de caisa sau maciese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuca