Foietaj cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 24 Sep 2012 | 13495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 300 gr
  • 2 cutii mici ricotta (150 gr una)
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ricotta:

Intr-un bol amestecam bine ricotta cu zaharul. Gustam, iar in cazul in care mai trebuie zahar mai adaugam. Depinde de gustul fiecaruia.

Foaia de aluat o intindem si taiem dreptunghiuri. Punem pe o jumatate umplutura de ricotta, acoperim cu cealalta jumatate si cu ajutorul unei furculite lipim marginile.

Punem foietajul in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20-25 minute, pana ce prind o culoare usor aurie.

Mie mi-a ramas din aluat si am facut inimioare simple :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza, merisoare si apa de trandafiri