Foietaj cu salam uscat

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2013 | 3832 vizualizari

 

Nu e o reteta prea elaborata insa e de efect mai ales cand avem invitati !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 20 felii subtiri de salam uscat
  • 50 gr parmezan
  • 1 ou ( optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat:

Foietajul il scoatem de la frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Il intindem si il impartim in doua parti egale.

Pe una din parti asezam feliile de salam lasand putin spatiu intre ele.Presaram parmezan.

Asezam cealalta parte de foietaj peste salam si intindem putin cu sucitorul.Taiem cu ajutorul unui cutit bine ascutit atitea patrate cate felii de salam am pus.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem foietajele pana se rumenesc frumos.

Optional inainte de a fi introduse la cuptor pot fi unse cu ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv