Foietaj trandafir

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 4853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucată foietaj pentru plăcinte
  • 12 felii salam cu şuncă / şuncă / salam
  • Margarină sau ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj trandafir:

Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două;
Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge fiecare foaie cu margarină, se aşează salamul şi se rulează;
Am folosit tava de brioşe şi i-am dat la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute la foc potrivit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati