Foietaj umplut cu crema de gris si branza

de MIUTA in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 12090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj frantuzesc
  • 100 g gris
  • 200 g zahar pudra
  • 300 g branza dulce de vaci
  • stafide
  • 150 ml lapte
  • o esenta de vanilie
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj umplut cu crema de gris si branza:

Se pune laptele la fiert si un praf de sare.Cand fierbe se adauga esenta de vanilie,zaharul si grisul in ploaie.Se amesteca compozitia pana se ingroasa bine.Se da la rece.Cand compozitia s-a racit se pune oul,stafidele si branza de vaci.Se amesteca bine toate ingredientele.Cu aceasta compozitie se umple foietajul.Se taie felii de 2 cm si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie.Se coc cca 30 minute la foc mic.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si coaja de lamaie sau portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj umplut cu crema de gris si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]