Franzela

de Tania in Piine, 26 Mar 2010 | 6372 vizualizari

 

usor de facut si bun mai ales cind e calda :-D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de cartofi fierti
  • 1 kg de faina
  • 300 ml de apa calduta
  • 200 ml de ulei
  • 20 gr de drojdie
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela:

Cartofii fierti se razalesc si se amesteca cu faina, drojdia se dezolva  in apa sa adaoga sarea si uleiul. Se framinta din tot o coca daca e nevoie se inmoaie miinile in ulei si se framinta pina ramine curat vasul. Se astupa vasul si se lasa sa creasca 30 min pina aluatul se dubleaza. Se pune in forme si se mai lasa 15 minute  la crescut intretimp incalzim cuptorul la 200ºC . Se pune Franzelele la copt pina se rumeneste bine se scot se acopera si se tin la cald pina se racesc.

 

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

04.04.2010, 14:13

felicitari arata foarte bine

Tania 1

04.04.2010, 23:50

Si gustoasa, ideia cu floarea am luat-o de la tine Nadina sper sa nu te superi dar mi-a placut mult si am vrut sa o probez

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:04

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine,colaci,placinte ardelenesti