Frigarui

de izulika in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc taiata cubulete
  • 1 piept de pui taiat cubulete
  • slanina afumata
  • rosii
  • ciuperci
  • ardei gras verde si rosu
  • ulei
  • cimbru
  • delicat
  • piper
  • sare
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Slanina se taie in feliute subtiri, rosiile se taie feliute mai groase, ardeiul verde si cel rosu se taie dupa cum au dimensiunea si cuburile de carne, ciupercile se curata si se spala iar apoi li se ia piciorusul.

Se aseaza pe bete dupa cum vreti, iar apoi se ung cu ulei se condimenteaza si se pun pe gratar. Dupa ce s-au fript se servesc alaturi de salata sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Adinacarla 1

24.06.2010, 15:05

yam, yam ce bine arata...ma inscriu si eu la o portie...

nadina73 1

24.06.2010, 18:13

sant grozave pitici mei sant inebuniti cand mergem la gratat ei zic "pincio"asa se zice in spaniola ,la fel le fac si eu numai ca mai pun si putin rozmarin,super 5 furcu

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui