Frigarui cu piept de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 1 Apr 2012 | 5023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 10-15 ciuperci champinion
  • Un ardei gras rosu
  • Slanina
  • Marinata pentru carne:
  • o lingura de otet
  • zeama de la o portocala
  • ardei iute
  • ulei
  • o lingurita de mustar
  • sare, piper
  • rozmarin
  • condimente de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu piept de pui:

Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o ora

Se curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari. Se spala si se taie ardeiul in bucati mai mari     Se taie slanina in cubulete

Pe betele de frigarui se insira carnea, ciupercile, ardeiul si slanina

Intr-o tava se pune putina apa si se aseaza frigaruile pe marginea tavii fara sa atinga apa. Se baga la cuptorul preincalzit

Se servesc cu cartofi prajiti sau la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute