Frigarui de porc la cuptor.

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 22121 vizualizari

 

Cum vremea a fost destul de nefavorabila cu noi...si cum am avut o pofta de frigarui,m-am hotarat sa le fac,la tava,in cuptorul electric.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc,poate fi si de lucru
  • cateva rosii(mie imi plac cele cherry)
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe(mie imi place cea rosie)
  • 200-250 grame de ciuperci(de data asta eu am sarit peste ele)
  • 200 grame de slanina(sau bacon)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin alb.
  • bineinteles,frigaruile ca atare,lasate in apa rece la inmuiat,daca sunt de bambus.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la cuptor.:

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin.

Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care este mai üscata:deci am folosit slanina.

Se monteaza frigaruia:ceapa-slanina-carne-rosie-ciuperca-ardei...

Se aseaza in tava unsa cu ulei,se adauga vinul si se dau la cuptor la foc mic.,pret de 20 de minute,dupa care se intorc si se mai lasa 20 de minute.

Apoi dai focul la mare si le mai lasi 10 minute.

Se servesc cu cartofi prajiti si facultativ sos de usturoi

TIPS-URI

1

Poti folosi orice iti trece prin cap sau...ai prin frigider.

2

eu aici am portie dubla,caci suntem multi....:d

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la cuptor." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf de orez