Frigarui la cuptor

de Alina26 in Pui, 28 Mai 2013 | 5868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carnati proaspeti
  • 500 g piept de pui
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 1/2 pahar de vin alb
  • ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

1.Pregatim carne:spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite si o condimentam cu sare.piper si usturoi praf..Taiem si carnati circa 2cm.

2.Spalam si legumele si dovleceii ii taiem rondele de 1cm si ardeii bucati mai maricele.

3.Facem frigaruii,dupa preferintele fiecaruia.Nu este o ordine...Le asezati intr-o tava,in care puneti crengutele de rozmarin si salvie,usturoiul curatat,sarati si pipereti,1/2 pahar de vin alb si o jumatate de pahar de apa,si dati la cuptor,acoperit cu o folie de aluminiu,pentru 30 de minute la 180°.Dupa 15 minute,dati la o parte folia de aluminiu si mai lasati 15 minute pana se rumeneste

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti si rosii,salata verde sau muraturi cine mai are!!!!Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).