Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice

de mihaelaradu in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 17078 vizualizari

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

27.02.2011, 11:23

Apreciez ce ai gatit tu aici,cred ca e foarte aromat..

Cris2711 1

27.02.2011, 11:48

mihaela si noi gatim de cateva ori pe an,foarte bun

RuxyRux 1

27.02.2011, 11:58

Cred ca e tare buna!

divainbucatarie 1

27.02.2011, 11:58

carnea de iepure e numai fibra! buna!!!!

elena1988 1

27.02.2011, 12:42

Sylvia 1

27.02.2011, 12:43

Super reteta

DIANA B 1

27.02.2011, 12:54

cea mai buna carnita ... daca cel care masacreaza iepuriciul , stie s-o faca

Lau 1

27.02.2011, 13:12

LUK 1

27.02.2011, 16:21

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:55

mihaelaradu 1

27.02.2011, 22:28


Va astept pe toti la masa

mihaelaradu 1

15.03.2011, 11:14

@ Onesta: ai tare mare dreptate Altfel, risti sa gasesti fire de par din cand in cand

adry88 1

08.05.2011, 13:03

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:04

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan in sos de vin alb la cuptor