Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice

de mihaelaradu in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 17206 vizualizari

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

27.02.2011, 11:23

Apreciez ce ai gatit tu aici,cred ca e foarte aromat..

Cris2711 1

27.02.2011, 11:48

mihaela si noi gatim de cateva ori pe an,foarte bun

RuxyRux 1

27.02.2011, 11:58

Cred ca e tare buna!

divainbucatarie 1

27.02.2011, 11:58

carnea de iepure e numai fibra! buna!!!!

elena1988 1

27.02.2011, 12:42

Sylvia 1

27.02.2011, 12:43

Super reteta

DIANA B 1

27.02.2011, 12:54

cea mai buna carnita ... daca cel care masacreaza iepuriciul , stie s-o faca

Lau 1

27.02.2011, 13:12

LUK 1

27.02.2011, 16:21

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:55

mihaelaradu 1

27.02.2011, 22:28


Va astept pe toti la masa

mihaelaradu 1

15.03.2011, 11:14

@ Onesta: ai tare mare dreptate Altfel, risti sa gasesti fire de par din cand in cand

adry88 1

08.05.2011, 13:03

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:04

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]