Friptura de miel

de Constelatialeu in Oaie, 5 Mai 2013 | 10139 vizualizari

 

Vedeta Pastelui este mielul in diferite feluri,deci nu puteam sa ratez o friptura de miel delicioasa,chiar daca doar eu mananc ( baietii mei nu),sunt in avantaj.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata miel coaste si pulpa
  • usturoi verde
  • condimente Cosmin
  • sare
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.

Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.

A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.

Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa  friptura de miel in tava .

TIPS-URI

1

daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava

2

cand intoarcem friptura de miel  o stropim cu sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor