Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai

de ala_oancea in Porc, 19 Oct 2009 | 10597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc marinat
  • 3 bucati pulpa de porc marinata
  • 6 cartofi
  • faina de malai
  • sare
  • rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai:

Porcul l-am luat de la Kaufland, gata marinat. Imi place tare mult, mi se pare foarte gustos.
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se dau prin amestecul de faina de malai, sare si rozmarin. Se aseaza in tava unsa si se stopesc putin cu ulei. In alta tava se aseaza bucatile de porc si se stopesc si ele cu putin ulei. Se dau toate la cuptor pana se rumenesc frumos. Am servit cu sos se iaurt cu castraveti, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai