Friptura de porc cu rozmarin

de Adi75 in Porc, 22 Feb 2014 | 2476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc ( muschi )
  • 2 ramuri rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • 20 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 ml supa
  • sare
  • piper macinat proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu rozmarin:

Se pregateste carnea cu sare si piper . Intr-o cratita punem uleiul si untul la foc mic , adaugam bucata de carne si o prajim uniform pe toate partile . Punem usturoiul intreg si apasat putin ( nu taiat ) apoi adaugam si rozmarinul taiat marunt , marunt , lasam 1 min sa se caleasca la foc mic dupa care punem vinul si dam focul tare 3-4 min , se adauga  jumate din supa peste carne si se pune capacul , se fierbe la foc mediu cca o ora , intre timp mai intoarcem bucata de carne . Daca este nevoie mai adaugam putina supa . Se poate servi cu cartofi prajiti , legume sau salata verde .

TIPS-URI

1

Carnea de porc se poate inlocui cu vita , curcan ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de purcelus la tava