Friptura de porc cu sos

de mamaieelena in Porc, 8 Mai 2011 | 15970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne de porc
  • 100ml.vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 150ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos:

Carnea se spala si se portioneaza dupa preferinta, se tamponeaza cu hartie prosop si se pune in uleiul incins pe foc la prajit intr-o cratita cu capac.

Se va praji pe toate partile si apoi se adauga vinul cu apa sa acopere carnea:.

Se lasa la foc domol pana se patrunde bine ,Cand este gata se poate pune si sucul de rosii lasandu-l sa dea cateva clocote iar la sfarsit inainte de a fi data deoparte friptura se asezoneaza cu sare,piper,cimbru si usturoiul pe care-l taiem rondele subtiri. 

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de mamaliga cu friptura de porc