Friptura de porc pulpa si scarita cu bere

de babi5 in Porc, 14 Aug 2014 | 5605 vizualizari

 

O friptura buna si potrivita la orice garnitura.Eu o sa scriu cantitatea folosita de mine ca la sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa dezosata de porc
  • 1 kg scarita porc
  • 1 cutie bere
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc pulpa si scarita cu bere:

Carnea se spala si se portioneaza,apoi o asezam in tava, condimentam si saram apoi punem usturoiul uleiul si berea.

Acoperim cu folie de aluminiu si introducem  tava in cuptotul incins la 200 grade , din cind in cind scoatem tava si intoarcem carnea  apoi cind carnea este aproape gata luam folia si lasam sa se rumenrasca frumos pe ambele parti.

Friptura este gata pentru a fi servita.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

O friptura buna linga ori si ce fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc pulpa si scarita cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava