Friptura de pui cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2010 | 17137 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 capatana usturoi
  • un pahar vin alb
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • legume mexicane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume mexicane:

spalam bine pulpele, ,le taiem, le condimentam si le punem in tigaie cu putin ulei si vinul alb, punem capacul peste ele si le lasam sa se inabuseasca bine.

intre timp punem legumele la fiert cu sare.

cand sunt destul de inabusite punem usturoiul pisat si luam capacul, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

se serveste cu legume mexicane si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

09.03.2010, 23:01

ce bine dau legumele mexicane langa friptura!

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:38

ce frumos s-au rumenit pulpele

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2010, 09:37

va multumesc frumos pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]