Friptura de pui cu morcovi copti

de Zamfira in Pui, 11 Iul 2012 | 3671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (dezosate)
  • 5-6 morcovi
  • condimente pentru carne: sare, piper, curry, busuioc, maghiran
  • condimente pentru morcovi: oregano, sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu morcovi copti:

Condimentam carnea si morcovii, ii asezam intr-o tava (tapetata cu hartie pentru copt), stropim totul cu putin ulei de masline. Timp de coacere 50-60 minute.

Gustul si textura morcovilor copti seamana foarte mult cu ciupercile coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu morcovi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

Lau 1

12.07.2012, 09:05

gustos

laura_n 1

12.07.2012, 13:59

mama,salivez ! cel putin morcovii sunt bestiali

BuburuzaBubu 1

12.07.2012, 14:38

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos de rosii