Friptura de pui cu sos de rosii

de izulika in Pui, 5 Sep 2010 | 14044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 cutie rosii in bulion (400 g)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura delicat
  • 2 lingurite cimbru
  • 1 varf lingurita piper
  • 3 foi de dafin
  • ulei
  • 1/2 cana apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos de rosii:

Puiul se proportioneaza iar apoi fiecare bucata de carne se da prin ulei si se aseaza in tava presarand putina sare deasupra .Se pune in cutorul incalzit si se lasa pana se rumeneste.Intre timp se prepara sosul, se pune tot continutul din conserva intr`un castron mai mare si se paseaza usor rosiile cu o furculita, se adauga condimentele usturoiul tocat marunt, si apa fierbinte peste rosii se amesteca bine iar apoi se toarna amestecul peste friptura din tava si se da la cuptor inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti