Friptura de pui cu sos de rosii

de izulika in Pui, 5 Sep 2010 | 14588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 cutie rosii in bulion (400 g)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura delicat
  • 2 lingurite cimbru
  • 1 varf lingurita piper
  • 3 foi de dafin
  • ulei
  • 1/2 cana apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos de rosii:

Puiul se proportioneaza iar apoi fiecare bucata de carne se da prin ulei si se aseaza in tava presarand putina sare deasupra .Se pune in cutorul incalzit si se lasa pana se rumeneste.Intre timp se prepara sosul, se pune tot continutul din conserva intr`un castron mai mare si se paseaza usor rosiile cu o furculita, se adauga condimentele usturoiul tocat marunt, si apa fierbinte peste rosii se amesteca bine iar apoi se toarna amestecul peste friptura din tava si se da la cuptor inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Laly 1

06.09.2010, 23:58

Izulika vreau si eu o portie

elena1988 1

22.03.2011, 18:30

AutumnForest 1

04.05.2011, 20:53

f buna, am incercat`o si eu... si a fost apreciata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]